Käytämme ruostesuojauksissa ainoastaan alan parhaita ja laadukkaimpia tuotteita. Samoin menetelmät ovat huippuluokkaa emmekä jätä mitään sattuman varaan. Emme ikinä oikaise vaikka autossa olisi hyvinkin hankala paikka johon suojaus tulisi tehdä.

Vain käyttämällä parhaita mahdollisia tuotteita sekä menetelmiä pystymme ja uskallamme antaa suojaukselle parhaimmillaan jopa 12 vuoden takuun. Mikäli käytät autosi meillä ruostesuojauksessa voit olla varma, että suojaus on tehty hyvin ja laadukkain menetelmin sekä ainein.

Tuplaturva

Tuplaturva on erilainen kuin muut ruosteenestokäsittelyt. Käsittely tehdään kuten Täysturva, mutta viimeistellään vielä toisella koteloaineella, jolloin ruosteeneston vaikutus kestää pidempään. Tuplaturvalle myönnetään 8-10 vuoden takuu, riippuen auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Tuplaturvan tarkastuskäsittelyä 3-4 vuoden kuluttua Tuplaturva -käsittelystä.

Täysturva

Täysturvassa on 10-12 vuoden takuu. Takuun laajuus riippuu auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Jatkoturva –käsittelyä 3-4 vuoden päästä Täysturvan käsittelystä. Jatkoturvassa käsitellään ruosteelle altiimmat kohdat uudelleen, jotta takuu voidaan säilyttää. Pinnoitteet kuluvat ajan myötä mm. kiveniskuista, jonka takia Jatkoturva tehdään juuri 3-4 vuoden jälkeen Täysturva -käsittelystä.

Lisäturva

Lisäturva on kehitetty yhteistyössä automaahantuojien kanssa ja se sopiikin 0-4 vuotiaille autoille. Lisäturvassa käsitellään auton alustan kotelot sekä alusta kotelo- sekä alusta-ainetta käyttäen. Käsittelyssä ei porata reikiä, joten auton takuut säilyvät.

Jatkoturva

Jatkoturva on tarkoitettu autoille, joihin on aiemmin tehty Täysturva. Se pidentää edellisen suojauksen kestoa ja sen teettäminen onkin edellytys Täysturvan takuun säilymiseksi.

Lisätietoja

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai mistään muusta niin ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ja annamme halutessasi sinulle myös tarjouksen koskien autosi ruostesuojausta. Kerromme aina myös mikä menetelmä on paras sinun autoosi ja onko autossa jotain mitä tulisi korjata tai huomioida suojausta ennen tai sen yhteydessä.