Älä anna autosi ruostua!

Suomen olosuhteet ovat ikävän otolliset autojen nopealle ruostumiselle. Syksyiset räntäkelit, talvella tiesuola ja hiekoitushiekka, vaihtelevat lämpötilat sekä happosateet. Kaikki nämä syövyttävät omalta osaltaan autoa. Muista, että uusikaan auto ei ole turvassa ruostevaurioilta, sillä käytännössä valmistajan myöntämä ruostumattomuustakuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen.

Valmistajan näkökulmasta kaikki ylimääräinen maksaa, niin myös ennakoiva ruosteenesto. Valmistajien näkökulmasta myös Suomen myyntimäärä on kuin pisara valtameressä. Autoja ei siis valmistajan näkökulmasta kannata suunnitella täkäläisiin olosuhteisiin.

Vältä ennenaikaiset ruosteongelmat

Ruostevauriot ovat erittäin yleisiä – siitä kertovat katsastustilastot omaa lukuaan. Kun huolehdit autosi ruostesuojauksen kuntoon, vältyt tulevaisuudessa kalliilta ruosteen aiheuttamilta korjaus- sekä katsastuskuluilta.

Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa

Jokainen meistä ostaa mieluummin käytetyn auton, jossa on huollot teetetty ajallaan. Ruostesuojauksella parannat autosi jälleenmyyntiarvoa huomattavasti ja varmistat, että autosi menee aikanaan paremmin kaupaksi.

Ruostesuojauksesta saat myös kirjallisen todistuksen sekä sertifikaattitarran autoon kiinnitettäväksi.

Valmistajan myöntämä puhkiruostumattomuustakuu ei korvaa tiesuolan runtelemaa autoa.
Käytännössä valmistajan takuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen. Suomen olosuhteissa ruostuminen aiheutuu useimmiten ulkoisista seikoista, kuten tiesuolasta.

Milloin ruostesuojaus tulisi teettää?

Tyypillisesti teemme ruostesuojauksia 0-6 vuotta vanhoille autoille. Ruostesuojaus tulisi teettää aina mahdollisimman uudelle autolle, mutta vanhemma autonkaan kohdalla ei siis ole myöhäistä. Pienet, autossa jo esiintyvät ruostevauriot voidaan samalla korjata ruostesuojauksen yhteydessä.

Ruosteenestolle jopa 12 vuoden takuu

Myönnämme kaikille ruosteenestokäsittelyille jopa 12 vuoden takuun. Takuu on autokohtainen, joten omistajanvaihdos ei aiheuta takuun raukeamista. Voit siis huoletta ruostesuojata autosi vaikka suunnittelisitkin sen myyntiä. Ruostesuojaus meillä tehtynä helpottaa varmasti autosi jälleenmyyntiä sekä nostaa sen arvoa.