Ruosteenestotöiden lisäksi teemme erilaisia pienempiä ja vähän isompiakin fiksauksia laidasta laitaan. Paikkaamme pienet kolhut sekä kiveniskemät, paikkamaalaamme sekä putsaamme.

Meillä on alan parhaat välineet sekä ammattitaitoinen henkilökunta toteuttamassa fiksauksia laidasta laitaan. Loihdimme pesulla, vahauksella sekä pienellä fiksauksella autosta miltei uudenveroisen. Muutos jonka auton perusteellisella läpikäymisellä oikein ainein sekä laittein tehtynä saa aikaan on suorastaan uskomaton.

Paikkaukset

Meillä on ammattitaito sekä laitteet korjata ja paikat pieniä klommoja, naarmuja sekä kiveniskuja.

Maalaukset

Pystymme toteuttamaan tiloissamme autoihin pienet sekä vähän isommatkin maalaukset. Oli kyseessä sitten pieni paikkamaalaus tai vaikka oven tai esimerkiksi konepellin uudelleen maalaus niin tule käymään.

Ruosteenpoisto

Ruosteenpoisto sekä sen estäminen on meille kunnia-asia. Pystymme pitämään menetelmillämme ruosteen poissa, mutta pystymme myös poistamaan jo syntyneen ruosteen. Poistetaan autostasi jo syntyneet ruosteet ja varmistetaan samalla ruosteenestolla ettei uutta pääse syntymään.

Käsinpesu

Mikään ei ole parempi ja tehokkaampi tapa pestä autoa kuin perinteinen käsinpesu. Ammattilaisemme pesevät autosi paremmin kuin kukaan muu alan parhailla laitteilla. Tuo autosi meille niin laitetaan se kiiltämään samaan malliin kuin hihnalta tullessa.

Perusvahaus

Pesun jälkeen auto on hyvä suojata. Siihen helpoin keino on perusvahaus, joka kestää helposti muutamia kuukausia. Vahaus suojaa auton pintaa kaikelta mahdolliselta. Myös vahatun auton peseminen ja sekä puhtaana pitäminen on huomattavasti helpompaa.

Kestovahaus

Mikäli haluat autollesi pidempiaikaisen ja parhaan mahdollisen suojan on kestovahaus silloin oikea valinta. Suosittelemmekin kaikille perusvahauksen sijasta suoraan kestovahausta. Se ei ole huomattavasti kalliimpi ja se suojaa auton huomattavasti pidempään kuin perusvahaus.

Täysfiksaus

Tilaa autoosi täysfiksaus ja et enää tunnista sitä tullessasi noutamaan sitä. Tässä palvelussa autosi käydään totaalisesti läpi, putsataan, pestään sekä käsitellään kestämään. Ulkopuoli, sisätilat, moottori, alusta sekä tavaratila. Mikään alue ei jää huomioitta tässä palvelussa.

Sisäpesu

Laitteillamme on mahdollista toteuttaa uskomattoman tehokas sisäpesu. Laitetaan autosi kiiltämään sisältä kuin se olisi juuri ajettu tehtaasta ulos.

Karvanpoisto

Tämä on koiraperheiden paras ystävä. Meillä on hyvät ja tehokkaat laitteet siihen, että saamme autostasi poistettua lähes jokaisen karvan. Jokainen koiran omistaja tietää miten paljon karvaa tulee ja kuinka hankalaa sitä on poistaa.